Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Amerikai foci

Amerikai foci kategóriában a sporthoz szükséges aláöltözet, védőfelszerelés és sportgyógyászat termékeket találsz.

Amerikai futball aláöltözet kategóriában olyan sportruházatok vannak, melyek támogatják a sportolót. Nevezetesen kompressziós aláöltözet, mely megfelelő hőmérsékleten tartja az izmokat, szalagokat és elvezeti a felesleges nedvességet, valamint serkentik a vérkeringést. Ezenkívül protektoros sportruházat, mely védi a sportolót az ütközések, esések, vetődések által bekövetkezett sérülésektől. Megfelelő sportruházat viselésével sérüléseket előzhetünk meg.

Amerikai futball védőfelszerelés kategóriában olyan védőfelszereléseket találsz, melyek viselésével sérüléseket előzhetünk meg. Kizárólag McDavid és Mueller által forgalmazott védőfelszereléseket találsz. Minden emberi testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést. Kizárólag minőségi anyagokból készült a védőfelszerelés. Ezenkívül, sérülések kezelésére kialakított gyógyászati védőfelszereléseket is találsz, melyek viselésével csökkenthetjük a fájdalmakat és elősegíthetjük a gyógyulást.

Amerikai futball sportgyógyászat kategóriában olyan termékeket találsz, melyek kialakult sérülések kezelésében, gyógyításában nyújt támogatást.

 

Mint tudjuk az Amerikai futball egy kemény sport, ahol bármikor megsérülhetsz, de megfelelő sportruházat, védőfelszerelés viselésével csökkenthetjük a sérülések kialakulását.

 

Amennyiben olyan sportruházatot, védőfelszerelést keresel, amit nálunk nem találsz, keress minket és beszerezzük neked!

 

Ne feledd, azért sportolsz, mert a sport örömforrás, és nem azért, hogy megsérülj!

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99