Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hasznos infók

Ezen az oldalon részletesen bemutatjuk, hogy milyen anyagokból, technológiákból készületek sportruházataink, védőfelszereléseink. Minden márka másképpen nevezi el azokat a technológiákat, melyekkel kialakítják sportruházatainkat, védőfelszereléseinket. Ezeknek a technológiáknak köszönhetjük azokat a kényelmeket, védelmeket, melyeket viselés közben érzünk. Márkák szerint szétbontjuk a technológiákat.

McDavid álatl kialakított technológiák.

HEX™  technológia: 

A Hex Technológia kiváló, zárt cellás habbevonat, egyedülálló és tartós. Ez minden sportolónak kiváló védelmet biztosít a test-test elleni küzdelemben, vetődéseknél, ütközéseknél.

 

TEFLX   technológia:

teflex

A TEFLX® egyedülállóan kialakított, rendkívül tartós ellenálló képességgel rendelkezik, amely ideális a leginkább elengedhetetlen felületekhez. Ahol a testrészek érintkeznek a kemény felületekkel, a TEFLX® védelmet garantál.

Polietetrafluoretilénből (más néven, PTFE, Action Hero Science) készült, a TEFLX® ultra szívósságát a 9 mm-es héjbetét alkotja - egy létező és bevált technológia, amelyet a McDavid elmélete finomít a sportspecifikus innovációra. A TEFLX® ellenáll az égésnek, a nyírásnak és a kemény felületekre tapadásnak, miközben kiváló védelmet nyújt.

Bio-Logix ™ technológia:

bio-logix

A Bio-Logix ™ kinyomtatja és újraírja a könyvet a súlyos közös stabilitásról és támogatásról. Miközben az ergonomikus, anatómiai és elképzelhető műszaki tervezéssel van ellátva, a Bio-Logix ™ továbbra is alacsony profilú, könnyű és rendkívül kényelmes.

A beépített kompressziós hüvely hozzáadott terápiás előnyeivel együtt viselni kell. Ez a Body-In-Motion teljesítményről szól, valamint a védelem és / vagy helyreállítás új helyről való elvételéről. A Bio-Logix ™ az egyetlen logikai választás a legjobbak számára.

Neoprén:

neoprén

Ugorj bele a nagy teljesítményű neoprénbe, és élvezd a jobb-normál neoprén tömörítési támogatást és a meglepő kényelmet. Ez a nem-petro-alapú mészkő CR neoprénnek köszönhetően 100% latexmentes. Akár latex érzékeny vagy, akár nem, a mikro-sejt struktúránk jobb tömörítést, fokozott terápiás szigetelést és félelmetes könnyű kényelmet biztosít.

True Ice ™ technológia:

VALÓDI JÉG, IGAZI MEGKÖNNYEBBÜLÉS, VALÓDI HELYREÁLLÍTÁS!

A McDavid nem tudja a jeget igazán megújítani, de innovációval meg tudja tervezni a jég alkalmazását. A McDavid True Ice ™ terápiás csomagolás termékei pontos anatómiai kialakításúak, kiváló kényelmet és plusz tömörítést biztosítanak a további gyógyításhoz.

A True Ice ™ segítségével könnyedén hozzáadhatod a jeget a nagyobb tartálynyíláson keresztül, majd a sérült felületre illesztve úgy, hogy állítható pántokkal állítsd be a tömörítést. A rugalmas tartályok lehetővé teszik a jobb a tökéletes illeszkedést, és a tartályok galléros szerkezete a jeget megfelelően elhelyezi. A True Ice kényelmes és hozzáférhető - használd bármelyik testrészeden.

 

Elasztikus anyag:

 

elasztikus anyag

McDavid elasztikus anyag a megtervezett rugalmasság megőrzi alakját, formáját, kifinomult feszességét. Ahelyett, hogy csak a szokásos rugalmasságot nyújtaná, a McDavid elasztik célzott mintaterületet biztosít a fejlett támogatáshoz.

Dupla kompresszió™ (Dual compression) technológia:

 

dupla kompresszió

 

A McDavid megduplázódik, elmélyíti gondolkodásunkat, és többet tesz a bevált tömörítési technológiával. Az új Dupla kompessziós ™ technológia a kifinomult és alkalmazott kineziológiai tudományokkal rendelkező sportolókat egy könnyen kezelhető, könnyen levehető hüvelyben támogatja.

A kompressziós anyagot kompressziós támasztószalaggal integrálták, és specifikus ízületekre és a hozzájuk kapcsolódó kötésekre, inakra és izmokra összpontosítanak. A kettős tömörítés a kineziológiai szalag alapfunkcióját utánozza egy egyszerűsített slip-on változatban.

hDc™ párologtatási és hőszabályzó technológia:

hdc párologtatási és hőszabályzó technológia

A hDc™ technológia egy szuper intelligens, nedvességet viselő anyag, amely könnyen és gyakran lélegzik. A hDc elhúzza az izzadságot a bőrről, és gyorsan elpárologtatja. Tovább, a hőszabályzó rendszer melegen tartja az izmokat, szalagok hidegebb időben, illetve melegebb időben hűvösen tart.

 

Kompressziós™ technológia:

 

kompressziós technológia

McDavid kompressziós ruházat növeli a teljesítményt. A kompressziós™ technológia jó dolog. A kompressziós ruházataink melegebbé és boldogabbá teszik a nagy izmokat, csökkentve a fáradtságot és a görcsöket. A kompresszió csökkenti a túlzott mozgásból és rezgésből származó energiaveszteséget. A kompressziós illeszkedés csökkenti a kopást, és a bőrirritációt.

Célzott kompressziós™ (Targeted compression) technológia:

célzott kompressziós technológia

A célzott kompressziós™ technológia minden, amit szeretsz az intelligens tömörítéssel kapcsolatban. Fokozott véráramlás, izomstabilitás és gyors helyreállítás - egy adott területre összpontosítva.

A tömörítés minden előnye a legjobban képzett és célzott. A McDavid a legjobban teljesít.

Kereszt kompressziós ™ (Cross compression) technológia:

kereszt kompressziós technológia

A McDavid kereszt kompressziós ™ technológia az izomcsoportok gyakori sérüléseinek kezelésére, megelőzésére irányul. A McDavid egyedülálló előnyöket nyújt egy lélegző, nagy szilárdságú műszaki anyag felhasználásával. A kereszt kompressziós technika segít megakadályozni és segít a nagy izom sérülések helyreállításában. Ezen túlmenően a kereszt kompresszió általános előnye a véráramlás növelése, a rezgés csökkentése és teljesítmény növelése.

 

Aktív hűsítő™ (UCOOL™)technológia:

 

aktív hűsítő technológia

 

A McDavid aktív hűsítő™ technológiája a legújabb fejlesztés a dinamikus termoszkezelés területén. Az aktív hűsítő fokozott párolgási hűtőhatást fejt ki, melynek köszönhetően a bőr felszínét 2 Celsius fokkal csökkenti.

Az UCOOL™ aktívan megtartja az izmok belsejében a hőt a bőr felszínének hűtése közben. A véráramlás és a teljesítmény tovább javul a beépített tömörítési képességekkel.

Under Armour által kialakított technikák.

HEATGEAR® technológia:

heatgear

Ez a szuper légáteresztő szövet elvezeti az izzadságot, és szabályozza a testhőmérsékletet, így hűvösebb, szárazabb és könnyebb, mint valaha.

HEATGEAR® ARMOR technológia

Az Armour® Baselayer „második bőr”, amely minden sportolót jobbá tesz. Lágy, könnyű szerkezete tarthatatlan támogatást nyújt a kényelem feláldozása nélkül.

 

COLDGEAR® technológia:

coldgear

A ColdGear® nem teszi szükségessé, hogy hideg időben nehéz, terjedelmes felszerelést viseljen, ami azt jelenti, hogy téli hidegben is melegen tartja testünket.

 

COLDGEAR ® REACTOR technológia:

Adaptív szövet, amely megtartja a tökéletes meleget tél nagy hidegben is.

 

Most már van rálátásunk a különböző technológiákra, ezért tovább léphetünk. Szeretnénk termékkel bemutatni ezeket a technológiákat, hogy teljes képet kapjatok, amikor védőfelszerelést, sportruházatot kerestek.

Védőfelszerelésekről további információkat itt talász.

Sportruházatról további információkat itt talász: