Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

ARES EXTRÉM KINEZIOLÓGIAI SZALAG

Cikkszám: ARESEX-BK
Ares extrém kineziológiai szalag - Gyógyászati segédeszközök

ARES EXTRÉM KINEZIOLÓGIAI SZALAG

Cikkszám: ARESEX-BK
3 490 Ft

Ares extrém kineziológiai szalag, melynek mérete 5 cm széles és 5 méter hosszú. Erős, rugalmas atlétikai szalag, amely csökkenti az izomfájdalmat, növeli a mozgékonyságot és fokozza az teljesítményt. Ízületi, izom, nyirokkeringési problémák, mozgásszervi fájdalmak kezelésére. Tehermentesíti az izmokat és ízületeket, valamint több száz sportsérülés
kezelésére és megelőzésére is használható. Kiváló minőségű latex mentes, pamut szalag, akril bevonattal. Bőrbarát, vízálló, izzadságáteresztő és lélegző tulajdonságokkal felruházva. Extrém kineziológiai szalag, mely extrém körülményekhez, extrém sportokhoz, vízi sportokhoz, valamint azok számára lett kifejlesztve, akik erősebben izzadnak.

Biztosítja, megtámasztja a gyulladt vagy sérült izmokat, ízületeket, inakat a mozgás akadályozása nélkül. Metál, csillogó színekben, hogy jobban kitűnhess a tömegből! A kineziológiai szalagot darab / áron lehet megvásárolni.

 

Következő méretben kapható.

Méret: 5 cm x 5 m

 

Kineziológiai szalag útmutatója:


A szalag megfelelő felragasztásával, a problémától függően, stabillá tehetjük az ízületet, segíthetjük a fájdalmas ízület körüli izmok munkáját, növelhetjük az ízületi mozgásterjedelmet, így elkerülhetjük a problémák kialakulását egy verseny előtt, de kezelhetjük is a már esetlegesen fennálló panaszokat. Ugyan engedi az izmot mozogni, ám egy rögzített mozgásmintát biztosít, amivel elkerülhető az adott izomrész (ismételt) túlterhelése, így segítve a helyreállító folyamatokat. Akár részlegesen szakadt izmok esetén is segítség lehet a gyógyuláshoz. Ráadásul a kineziológiai szalag bőrre gyakorolt hatására az agy is speciális ingert kap, amelynek segítségével a regeneráció is gyorsul.

A kineziológiai szalag a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi.

 

Ugyanakkor különösen fontos, hogy képzett személy helyezze fel a kineziológiai szalagot, mert a rosszul felhelyezett tapasz az állapot romlását, fájdalmas izomműködést is eredményezhet.