Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

ARES KINEZIOLÓGIAI SZALAG ÁLLATMINTÁS

Cikkszám: ARESAM
Ares kineziológiai szalag állatmintás - Gyógyászati segédeszközök

ARES KINEZIOLÓGIAI SZALAG ÁLLATMINTÁS

Cikkszám: ARESAM
2 990 Ft

Ares kineziológiai szalag tigriscsíkokkal, melynek mérete 5 cm széles és 5 méter hosszú. Erős, rugalmas atlétikai szalag, amely csökkenti az izomfájdalmat, növeli a mozgékonyságot, javítja a vér-és nyirokkeringést, elősegíti a test természetes gyógyulási folyamatait anélkül, hogy korlátozná a normális tartományban való mozgást és fokozza az teljesítményt. Tehermentesíti az izmokat és ízületeket, valamint több száz sportsérülés kezelésére és megelőzésére is használható. Kiváló minőségű latex mentes, hypoallergén, pamut szalag, akril bevonattal. Bőrbarát, vízálló, izzadságáteresztő és lélegző tulajdonságokkal felruházva. Biztosítja, megtámasztja a gyulladt vagy sérült izmokat, ízületeket, inakat a mozgás akadályozása nélkül. Zuhanyzáskor, fürdéskor is viselhető. A kineziológiai szalagot darab / áron lehet megvásárolni.

Méret: 5 cm * 5 m

 

Az Ares tapasz új festése segít abban, hogy jobban kitűnj a tömegből, legyen szó akármilyen sporteseményről.


A kineziológiai szalag útmutatója.

A szalag megfelelő felragasztásával, a problémától függően, stabillá tehetjük az ízületet, segíthetjük a fájdalmas ízület körüli izmok munkáját, növelhetjük az ízületi mozgásterjedelmet, így elkerülhetjük a problémák kialakulását egy verseny előtt, de kezelhetjük is a már esetlegesen fennálló panaszokat. Ugyan engedi az izmot mozogni, ám egy rögzített mozgásmintát biztosít, amivel elkerülhető az adott izomrész (ismételt) túlterhelése, így segítve a helyreállító folyamatokat. Akár részlegesen szakadt izmok esetén is segítség lehet a gyógyuláshoz. Ráadásul a kineziológiai szalag bőrre gyakorolt hatására az agy is speciális ingert kap, amelynek segítségével a regeneráció is gyorsul.A kineziológiai szalag a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi.

 

Ugyanakkor különösen fontos, hogy képzett személy helyezze fel a kineziológiai szalagot, mert a rosszul felhelyezett tapasz az állapot romlását, fájdalmas izomműködést is eredményezhet.