Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

ARES KINEZIOLÓGIAI TAPASZ BÉZS

Cikkszám: ARES-BE
Ares kineziológiai tapasz bézs - Gyógyászati segédeszközök

ARES KINEZIOLÓGIAI TAPASZ BÉZS

Cikkszám: ARES-BE
2 900 Ft

Ares kineziológiai tapasz, melynek mérete 5 cm széles és 5 méter hosszú. Erős, rugalmas atlétikai szalag, amely csökkenti az izomfájdalmat, növeli a mozgékonyságot és fokozza az teljesítményt. Tehermentesíti az izmokat és ízületeket, valamint több száz sportsérülés kezelésére és megelőzésére is használható. Kiváló minőségű latex mentes, pamut szalag, akril bevonattal. Bőrbarát, vízálló, izzadságáteresztő és lélegző tulajdonságokkal felruházva.
Biztosítja, megtámasztja a gyulladt vagy sérült izmokat, ízületeket, inakat a mozgás akadályozása nélkül. A kineziológiai tapaszt darab / áron lehet megvásárolni.

Minősítések: CE FDA ISO 9001:2008


Méret: 5 cm x 5 m

 

Kineziológiai tapasz használata:

 A tapasz megfelelő felragasztásával, a problémától függően, stabillá tehetjük az ízületet, segíthetjük a fájdalmas ízület körüli izmok munkáját, növelhetjük az ízületi mozgásterjedelmet, így elkerülhetjük a problémák kialakulását egy verseny előtt, de kezelhetjük is a már esetlegesen fennálló panaszokat. Ugyan engedi az izmot mozogni, ám egy rögzített mozgásmintát biztosít, amivel elkerülhető az adott izomrész (ismételt) túlterhelése, így segítve a helyreállító folyamatokat. Akár részlegesen szakadt izmok esetén is segítség lehet a gyógyuláshoz. Ráadásul a kineziológiai tapasz bőrre gyakorolt hatására az agy is speciális ingert kap, amelynek segítségével a regeneráció is gyorsul.

 

A kineziológiai tapasz a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi.

 

Ugyanakkor különösen fontos, hogy képzett személy helyezze fel a kineziológiai tapaszt, mert a rosszul felhelyezett tapasz az állapot romlását, fájdalmas izomműködést is eredményezhet.