Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Boka

Állítható bokarögzítő, állítható bokastabilizáló, állítható bokaszorító, fűzős bokarögzítő, bokamerevítő, elasztikus bokarögzítő, tépőzáras bokarögzítő, rugalmas bokagumi, rugalmas bokaszorító, tépőzáras bokaszorító, bokavédő, fűzős bokavédő

A boka mindig terhelés alatt van, legyen szó sportolásról vagy a mindennapos életünkről. Amikor boka sérülést szedünk össze nagyon kellemetlen, kényelmetlen időszak indul el, mert nem tudunk járni, nem tudunk normálisan mozogni. Amennyiben megsérül a bokánk nagyon fontos, hogy megmutassuk egy orvosnak, mert ő fogja tudni, hogy mi a teendő, milyen terápia szükséges a gyógyulás érdekében. Nem mindegy, hogy bokasérülésnél milyen borogatási terápiát használunk, mert nem minden esetben a hideg borogatás a jó, illetve az orvos tudja legjobban megmondani milyen gyógyászati védőfelszerelést viseljünk.

Természetesen, mint minden sérülést, ezt is megelőzhetjük megfelelő védőfelszerelés viselésével. A védőfelszerelés nem akadályoz a szabad mozgásban.

Webáruházunkban minden sporthoz találsz egy megfelelő bokavédőt, bokarögzítőt. Kosárlabda, röplabda, kézilabda, labdarúgás, futás, tenisz, sí,snowboard, küzdősport, mind olyan sport ahol nagy terhelést kap a boka, ezért könnyen megsérülhet, de megfelelő védőfelszerelés viselésével megelőzhető a boka sérülés.

Van kifejezetten gyógyászati védőfelszerelés bokára, mely boka műtétek, boka sérülések gyógyulásában nyújt támogatást. Rándulások, ficamok, duzzanat csökkentésére, kisebb boka sérülések kezelésére, fájdalmak csökkentésére viseljen megfelelő bokarögzítőt. Ezek a gyógyászati védőfelszerelések megnyugtatják a lüktető bokát, melegen tartják, elősegítve ezzel a gyógyulást.

Bokarögzítők, fűzős bokarögzítők, bokaszorítók, bokastabilizálók, bokagumi, bokavédők, fűzős bokavédők rendkívül széles választékban.

Kizárólag minőségi anyagokból készültek a védőfelszerelések. Minden védőfelszerelésre garanciát vállalunk.

 

Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása