Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Combrögzítő bemutatása

Combrögzítő

 

A combrögzítő egy nagyon jó védőfelszerelés. Sportolás közben sajnos bármikor meghúzódhat a combizom. Ez lehet egy rossz mozdulat, de lehet a nem megfelelő bemelegítés eredménye is. Combrögzítő viselésével nem kell alapos bemelegítés sem, mert anyagának köszönhetően melegen tartja a comb izomzatát, így elkerülhető az izomhúzódás, izomláz. Tehát a combrögzítőt nem csak akkor érdemes viselni, ha már kialakult egy sérülés. Sérülés megelőzésében is nagy szerepet játszik.

 

Mit is tud egy combrögzítő?

 

Melegítő és kompressziós hatás a comb felső részén és a combhajlatban, izomhúzódások megelőzésére és regenerálására. Anyagának köszönhetően kényelmes viselést és hatékony illeszkedést biztosít. A combrögzítő belseje csúszásmentes neoprén kialakítású, melynek köszönhetően melegen tartja a combizmokat. Segít a combizom fájdalmak enyhítésében, elősegíti a combhajlító és feszítő izmok sérülésének gyógyulását. Tépőzár segítségével állíthatjuk a szorító hatást. Jobb és bal lábon is viselhetjük. Segít csökkenteni az izomhúzódás és izommerevség tüneteit. A külsejét nejlonnal vonták be ezzel biztosítva a hosszú élettartalmát. Exkluzív varrástechnikának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít.

 

Természetesen nem csak sportolás közben húzódhat meg a combunk. Vannak olyan fizikai munkák ahol terhelést kap a comb. Ilyen tevékenyégre is ajánlott viselni a combrögzítőt.

 

Kialakult combsérülésekre erősen ajánlott viselni, ha szeretnénk mihamarabb meggyógyulni. Lényegesen elősegíti a gyógyulást és csökkenti a fájdalmakat.

 

Itt tudsz nézegetni combrögzítőket!