Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Csukló

Csuklórögzítő, csuklórögzítő pánttal, csuklórögzítő sínbetéttel, csukló stabilizáló, csuklóvédők, csuklópánt, csuklóvédő anatómiai sínnel, csuklóvédő extra pánttal, tépőzáras csuklóvédő, elasztikus csuklóvédő, csuklótámasz, csuklószorító, csuklótámasz hurokkal, kéz ízület gyulladás, kompressziós kesztyű, hüvelykujj rögzítőA csukló egy olyan emberi testrészünk, mely mindig mozgásban van, legyen szó sportolásról vagy épp a mindennapos életünkről. Amikor megsérül, vagy elkezd fájni, nehezen gyógyul meg, de ezen problémákra találták ki a különböző védőfelszereléseket csuklóra, hogy elősegítse a gyógyulás és csökkentse a fájdalmakat. Webáruházunkban minden csukló problémára találsz egy megfelelő védőfelszerelést, gyógyászati védőfelszerelést.

Sportsérülésekre, ízületi problémákra, íngyulladásokra, legyengült csuklóra és egyéb csukló fájdalmakra van megoldás! Ne gyógyszerekkel próbáljuk meg csökkenteni a fájdalmakat, hanem megfelelő védőfelszerelés viselésével.

 

Kéz ízületi gyulladásra, hüvelykujj rögzítésére is tudunk ajánlani megfelelő védőfelszerelést.

Kizárólag minőségi anyagokból készült védőfelszereléseket találsz csuklóra, melyek melegen tartják a sérült, fájós csuklót, megszüntetik a lüktető érzést, ezáltal csökkentik a csukló fájdalmakat és elősegítik a gyógyulást.

 

csuklórögzítő, csuklóvédő, csuklószorító, csuklópánt, csuklótámasz

 

 

Sport Webshop -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása