Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Derékvédő bemutatása

Derékvédő

 

Sajnos manapság egyre több embernek fáj a dereka. Több okból is fájhat egy derék. Lehet egy rossz mozdulattól, sportolástól is megfájdulhat, becsípődéstől, vagy egyszerűen minden ok nélkül elkezd fájni a derekunk. Ami nagyon fontos és többször le fogom írni, hogy magától a derék nem fog meggyógyulni. Továbbá drága fájdalomcsillapító gyógyszerektől sem fog meggyógyulni a derekunk. A gyógyszerrel annyit érünk el hogy nem fáj, de nem gyógyít. Meggyógyítani egy fájós derekat kizárólag derékvédővel lehetséges. A derékvédő merevítőkkel van kialakítva, melyek tehermentesítik, nyugalomba helyezik derekunkat. Nem engedi, hogy terheljük, a merevítők legfontosabb feladata hogy tehermentesítse a derekat. Ha nincs teher a derékon, akkor nem fog fájni.

 

Egy derékvédő támogatja a hátat és a derekat, tartást és meleget biztosít. Segít enyhíteni, megszüntetni a hát-és derékfájdalmakat. Serkenti a vérkeringést és melegen tartja a hát alsó izomzatát, illetve derekunkat.

 

Hátfájás, derékfájás kezelésében, gyógyításában nyújt támogatást viselőjének. Csúszásmentes belső kialakítás, mely stabil tartást  biztosít. Teljesen lélegző szövetből készült, ezáltal kényelmes, észrevehetetlen viselést biztosít. Vannak olyan derékvédők, melyekből a merevítőket ki lehet venni.

 

Egy derékvédő tehermentesíti a derekat, melegen tartja derekunkat és a hát alsó részét, csökkenti a fájdalmakat és elősegíti a gyógyulást. Egy gyógyszer, amit a derékfájdalomra szedünk, az rendelkezik ilyen szintű tulajdonságokkal? Tudjuk a választ mindannyian!

 

Nem kell egész nap elviselni a derékfájdalmakat, mert van rá megoldás. Meggyógyítható és a fájdalmakat is csökkenthetjük, amennyiben viselünk derékvédőt.

 

Itt találsz megfelelő minőségű derékvédőket.