Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

FITNESS KESZTYŰ FEKETE-SZÜRKE

Cikkszám: 27264-01
Fitness kesztyű fekete-szürke  - Fitness kesztyű

FITNESS KESZTYŰ FEKETE-SZÜRKE

Cikkszám: 27264-01
Nincs raktáron
4 540 Ft

Rucanor fitness kezstyű, mely légáteresztő anyagból készült. Tenyér része bőrből és habszivaccsal alakították ki. A jó illeszkedést tépőzár segíti,kényelmes, strapabíró fitness kesztyű. Súlyzózásnál, különböző erőnléti, fitness gyakorlatoknál előfordulhat, hogy megsértjük a tenyerünket, mely fájhat és zavaró tényező lehet edzés közben. Nem akadályozhatja az edzés munkánkat egy tenyér sérülés, ezért egy megfelelő fitness kesztyű viselésével elkerülhetőek a tenyér sérülések.
Kerékpározáshoz is ideális választás.

Következő méretek közül lehet választani.

M:8 cm (tenyér méret)
L:9 cm (tenyér méret)


Kesztyű esetében a méretválasztás nem könnyű, ezért adunk egy kis segítséget!

 

Tehát. Vegyünk egy vonalzót. A tenyerünket helyezzük rá úgy, hogy a kisujjunk alatti legszélesebb része a tenyerünknek a 0 ponthoz kerüljön. Mérjük meg, hogy a tenyerünk milyen "széles" - azaz olvassuk le a vonalzóról a mutatóujjunknál látható szmámot. A fenti ábráról leolvasható, hogy kb. milyen méretű edzőkesztyűt érdemes rendelnünk (7cm-ig S-es, ~8cm körül M-es, ~9cm körül L-es, ~10cm kölül XL-es, ~11cm feletti értéknél XXL-es).

 

Ha az edzőkesztyű szoros, de még feljön a kezünkre, akkor nem kell aggódni, mert néhány edzés alatt szépen hozzáidomul a kezünkhöz, picit az izzadság hatására kinyúlik, formálódik. Az sem jó, ha túl nagy a kesztyű, mert akkor gyűrődik a tenyérrészen, és a gyűrődés feltöri a tenyerünket.

Méret: