Új jelszó kérése
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Termék részletek


FITNESS KESZTYŰ KÖTÖTT

Fitness kesztyű kötött - Fitness kesztyű
3 580 Ft


Fitness, súlyzós edzésekhez, kerékpározáshoz ideális kesztyű.

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása

 • Body Sculpture fitness kesztyű, mely elasztikus anyagból készült. Kézfej résznél kötött pamuthálóval kialakított, a jó szellőzés érdekében. Tenyér része párnázott, elasztikus anyaggal kidolgozott, mely jó tapadást biztosít.
  Súlyzózásnál, különböző erőnléti, fitness gyakorlatoknál előfordulhat, hogy megsértjük a tenyerünket, mely fájhat és zavaró tényező lehet edzés közben. Nem akadályozhatja az edzés munkánkat egy tenyér sérülés, ezért egy megfelelő fitness kesztyű viselésével elkerülhetőek a tenyér sérülések. Ezenkívül súlyzózás közben nem csúszhat ki a kezünkből a súly, ezért fontos hogy a kesztyű amit viselünk jó tapadást biztosítson. A Body Sculpture fitness kesztyűk rendelkeznek ezekkel a tulajdonsággal, ezért zavartalan edzést biztosítanak. Kerékpározáshoz is ideális választás.

  Következő méretek közül lehet választani.

  M:8 cm (tenyér méret)
  L:9 cm (tenyér méret)

  Kesztyű esetében a méretválasztás nem könnyű,ezért adunk egy kis segítséget!

   

  Tehát. Vegyünk egy vonalzót. A tenyerünket helyezzük rá úgy, hogy a kisujjunk alatti legszélesebb része a tenyerünknek a 0 ponthoz kerüljön. Mérjük meg, hogy a tenyerünk milyen "széles" - azaz olvassuk le a vonalzóról a mutatóujjunknál látható szmámot. A fenti ábráról leolvasható, hogy kb. milyen méretű edzőkesztyűt érdemes rendelnünk (7cm-ig S-es, ~8cm körül M-es, ~9cm körül L-es, ~10cm kölül XL-es, ~11cm feletti értéknél XXL-es).

   

  Ha az edzőkesztyű szoros, de még feljön a kezünkre, akkor nem kell aggódni, mert néhány edzés alatt szépen hozzáidomul a kezünkhöz, picit az izzadság hatására kinyúlik, formálódik. Az sem jó, ha túl nagy a kesztyű, mert akkor gyűrődik a tenyérrészen, és a gyűrődés feltöri a tenyerünket.

 • Cikkszám
  BW-85
Webáruház készítés