Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

FUTÓKESZTYŰ

Cikkszám: 29371-202
Futókesztyű  - Kesztyű
Futókesztyű  - Kesztyű
Futókesztyű  - Kesztyű
Futókesztyű  - Kesztyű

FUTÓKESZTYŰ

Cikkszám: 29371-202
Nincs raktáron
2 950 Ft

Rucanor Loan futókesztyű,mely 100% poliészter anyagból készült. Anyagának köszönhetően teljesen rásimul a kezünkre és melegen tartja csípős, hideg időben. Tenyér felülete sima, ujj végeknél nem bordázott. Nyári reggeleken is előfordul, hogy csípős még az idő, és futásnál nem jó ha fázik a kezünk,részben mert kiszárad és részben elveszi a figyelmünket. Akik rendszeresen futnak tudják milyen jó érzés ha nem kell folyton eldugni a kezünket a felsőnkbe, hogy ne fázzon a kezünk.
Nem csak futáshoz lehet felvenni a kesztyűt, különböző kültéri sporttevékenységekhez is használható, ha már fázik a kezünk.
Ezenkívül kerékpározáshoz,túrázáshoz is ideális választás,de akár utcai viseletben is viselhetjük.
Méretezés szempontjából tenyér méret számít.


Következő méretek közül lehet választani.

M/L: 8-9 cm tenyér méretig

Kesztyű esetében a méretválasztás nem könnyű,ezért adunk egy kis segítséget!Tehát. Vegyünk egy vonalzót. A tenyerünket helyezzük rá úgy, hogy a kisujjunk alatti legszélesebb része a tenyerünknek a 0 ponthoz kerüljön. Mérjük meg, hogy a tenyerünk milyen "széles" - azaz olvassuk le a vonalzóról a mutatóujjunknál látható szmámot. A fenti ábráról leolvasható, hogy kb. milyen méretű edzőkesztyűt érdemes rendelnünk (7cm-ig S-es, ~8cm körül M-es, ~9cm körül L-es, ~10cm kölül XL-es, ~11cm feletti értéknél XXL-es).

 

Ha az edzőkesztyű szoros, de még feljön a kezünkre, akkor nem kell aggódni, mert néhány edzés alatt szépen hozzáidomul a kezünkhöz, picit az izzadság hatására kinyúlik, formálódik. Az sem jó, ha túl nagy a kesztyű, mert akkor gyűrődik a tenyérrészen, és a gyűrődés feltöri a tenyerünket.

Méret: