Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gyógyászati segédeszközök bemutatása

Gyógyászati segédeszközök

 

A gyógyászati segédeszközök sérülések kezelésére, sérülések megelőzésére, fájdalmak csökkentésére kialakított termékek. Gyógyászati segédeszközök a különböző sport szalagok, hideg/meleg terápiás kötések, kineziológiai szalagok, jég spray-k, jégzacskók, különböző tapaszok. Ezek a gyógyászati segédeszközök sérülések kezelésében, megelőzésében és gyógyításában is nagy szerepet játszanak. Például amikor egy mérkőzésen, versenyen egy sportoló kisebb sérülést összeszed, akkor a sportorvos a megfelelő gyógyászati segédeszköz alkalmazásával megpróbálja a sportolót meggyógyítani. Sportolás közben a sportolónak annyi segítség is elég hogy csökkentse a fájdalmat és majd mérkőzés, verseny után kap megfelelő egészségügyi ellátást. Ilyen esetekre nagyon jó, ha van kéznél megfelelő gyógyászati segédeszköz. Természetesen komolyabb sérülések kezelésére, fájdalmak csökkentésére is vannak megfelelő gyógyászati segédeszközök. Akik sportolnak, azok tudják milyen fontos, hogy legyen a táskában gyógyászati segédeszköz.

 

Természetesen nem csak a sport területén alkalmazható a gyógyászati segédeszköz. Olyan mindennapi munkához, tevékenységhez is nagy segítséget nyújt a gyógyászati segédeszköz, ahol a különböző testrészünk terhelést kap. Például a különböző szakemberek, fodrászok, kertészek, költöztetők, akik minden nap több órán át terhelik a karjukat, lábukat. Ők például a kineziológiai szalagok viselésével csökkenthetik a fájdalmakat, serkenthetik a vérkeringést a karban, lábban. Tehát a gyógyászati segédeszközök lehetővé teszik a sérült testrész mozgatását. Úgy is fogalmazhatnám meg a gyógyászati segédeszközt, hogy gyors segítség a bajban.

 

Összefoglalva minden területen jól alkalmazhatóak a gyógyászati segédeszközök, legyen szó sportról, munkáról vagy a mindennapi tevékenységünkről.

 

Itt mindenféle gyógyászati segédeszközt megtalálsz!!!