Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Hát, derék

Állítható hát és deréktámasz, deréköv, neoprén derékrögzítő, állítható hát és hastámasz, derékvédők, Rehband derékvédő, derékvédő testépítőknek

Fáj a dereka vagy a háta? Elege van az örökös fájdalomból? Már aludni sem hagyja a fájdalom?

A derék és hát egy olyan testrészünk, ami folyamatosan terhelés alatt van, és ha megsérül vagy elkezd fájni nagyon kellemetlen érzés tud lenni. Akár milyen pózban vagyunk, a fájdalom sajnos folyamatosan jelen van, ha ülünk fáj, ha fekszünk fáj, ha állunk fáj. Nem tartjuk egészségesnek, ha folyton fájdalomcsillapítót kell szedni a fájdalom enyhítésére, csökkentésére. Gyógyszerek helyett ajánlom inkább a különböző hát és derékrögzítőket, deréktámaszokat, derékvédőket.

Légáteresztő anyagának köszönhetően egész napos viseletet biztosít, és ami a legfontosabb csökkenti a fájdalmakat és elősegíti a gyógyulást.

Deréktáji húzódás, izomfájdalmak, kopás, ízületigyulladás, lumbágó, kezdődő sérv esetén, krónikus ágyéki gerinc és törzs fájdalmak esetén viselj deréktámaszt és nem lesznek fájdalmaid és a gyógyulást is elősegíti. Sokkal hamarabb gyógyul a fájós, sérült derék, hát, ha megfelelő hát és derékrögzítőt viselsz.

Emelés és megerőltető tevékenységhez is érdemes viselni deréktámaszt.

Webáruházunkban kizárólag Mueller, Rehband és McDavid által készített derékvédőket, derékrögzítőket, deréktámaszokat találsz. Az ilyen típusú védőfelszereléseket gyógyászati védőfelszereléseknek nevezzük, mert csökkentik a fájdalmakat és elősegítik a gyógyulást. Sportoláshoz és a mindennapos életük során is viselhetjük.

 

Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása