Kézilabda aláöltözet

Kézilabda aláöltözet kategóriában olyan kompressziós, protektoros aláöltözetek vannak, melyek megfelelő hőmérsékleten tartják az izmokat, szalagokat, növeli a teljesítményt, csökkenti a sérülések kialakulását.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Kézilabda aláöltözet viselésével sérüléseket előzhetünk meg.

 

Kézilabdázók számára a két legkedveltebb kompressziós aláöltözet nemmás, mint a kompressziós karvédő, kompressziós szár. Ez azért van, mert az úgynevezett dobókar nagy terhelés alatt van mind mérkőzések, edzések alatt. A kompressziós karvédő melegen tartja a kar izomzatát, serkenti a vérkeringést a karban, ezért nem lesz izomhúzódás, izomláz a karban és nem fárad el.

 

A másik nagyon fontos aláöltözet, a protektoros aláöltözet, mely védi a kézilabdázót az esések, ütközések, vetődések által kialakult sérülések ellen. Szinte nélkülözhetetlen egy kézilabdázó számára a protektoros sportruházat. Kizárólag minőségi protektorokkal készült aláöltözeteket találsz Webáruházunkban.

 

Kompressziós karvédők, kompressziós szár, kompressziós zoknik protektoros aláöltözetek, kompressziós aláöltözetek rendkívül széles választékban, egyedi kedvezményes áron.

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása