Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kompressziós karvédő bemutatása

Kompressziós karvédő fontos szerepet játszik sportban, mindennapjainkban.

 

Miért játszik fontos szerepet sportolásban a kompressziós karvédő? Joggal tehetjük fel ezt a kérdést. Vannak olyan sportok, ahol nagy terhelésnek tesszük ki a karunkat. Kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz, golf, amerikai foci, asztaltenisz, és még sorolhatnánk. A kompressziós karvédő olyan technológiákkal van kialakítva, melyek nem engedik hogy elfáradjon a karunk és maximális kényelembe helyezi sportolás közben. A kompressziós karvédő elvezeti a felesleges nedvességet, melegen tartja az izmokat, szalagokat, 16-18 mmHg nyomást gyakorol a csuklónál és 12.6-14.7 mmHg nyomást a bicepsznél. Serkenti a véráramlást, csökkenti a tejsav lerakódást sportolás közben, és ami a legfontosabb késlelteti a kar fáradságérzetét. Hétköznapi nyelvre lefordítva amíg sportolunk nem érezzük a karunk fáradtságát, folyamatosan frissnek érezzük a karunkat, nem érzünk izomfájdalmakat, vagyis növeli a sportteljesítményünket. Természetesen a kompressziós karvédő kialakult izomfájdalmakra, izomhúzódásokra is gyógyító. Vagyis sportolás után amikor kezdjük érezni a karunkban az izomlázat, izomhúzódást és egyéb kellemetlen fájdalmakat, melyek a sportolás következtében alakultak ki, nyugodtan felhúzhatjuk, mert ezzel is elősegítjük a gyógyulást.

 

Hogyan és mi módon játszik fontos szerepet egy kompressziós karvédő a mindennapjainkban, vagy épp a munkákban?

 

Természetesen nem irodai munkára gondolok. Elsősorban olyan munkákra gondolok, ahol nagy terhelést kap a kar. Sok ilyen munka van, ezért egy párat felsorolok. Például költöztető akik nehezet emelnek és több emeletről viszik le a súlyokat, vagy épp viszik fel, villanyszerelő aki egész nap szinte feltartott kézzel dolgozik, kertész aki megállás nélkül használja a kezét, építkezésen dolgozó számára, és még sorolhatnám mert nagyon sok olyan szakma van ahol érdemes és nagy segítséget nyújt a kompressziós karvédő. Van olyan kompressziós karvédő is Webáruházunkban, mely nagy melegben hűsíti a karunkat, illetve van olyan kompressziós karvédő is, mely fényvisszaverő, vagyis jó láthatóságot biztosít.

 

Szóval akik nehéz fizikai munkát végeznek azoknak nagyon ajánlom a kompressziós karvédő viselését, mert nincs fáradtsági érzés, nincs izomláz és növeli a kar teljesítményét.

 

Webáruházunban többféle színben megtalálhatóak a kompressziós karvédők. Kattints ide!