Labdarúgó kapus védőfelszerelés

Labdarúgó kapus védőfelszerelés kategóriában kapusok számára kialakított védőfelszereléseket találsz. Minden testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést. Ezenkívül, protektoros aláöltözetek, mely szintén védi a kapust.

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
McDavid Bio-Logix térdgép - Térdgép
McDavid Bio-Logix térdgép - Térdgép
Kevlár térdvédő  -  Térdvédő
Kevlár térdvédő  -  Térdvédő
Sorrend:

Labdarúgó kapus, kézilabda kapus, jégkorong kapus, szóval minden sportág kapusa talál megfelelő védőfelszerelést Webáruházunkban.

 

 

Labdarúgó kapus védőfelszerelés kategóriában nemcsak védőfelszereléseket találsz, hanem olyan sportruházatot is, mely megfelelő védelemmel van kialakítva, nevezetesen protektoros aláöltözet, mely HexPad protektor védelemmel van kialakítva. Protektoros védelem körbe a combokon, farokcsontnál, csípőn, térden, bordákon, gerincen, vállon, könyök részen. Összefoglalva, olyan testrészeken van védelem, ahol védeni kell a kapust a sérülések ellen.

 

 

A kapusokat nem kímélik a játékosok bármilyen sportról is van szó. Egyszóval a kapusnak, keménynek és határozottnak kell lenni. Éppen ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése és fontos az aláöltözet viselése. A védőfelszerelés nem gátolja a szabad mozgást. Webáruházunkban kizárólag minőségi anyagokból készült a védőfelszerelést, illetve kizárólag minőségi protektorokkal kialakított protektoros sportruházatot találsz. Minden védőfelszerelésre, minden sportruházatra garanciát vállalunk.

 

 

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

 

Sport Webshop -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása