Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

MCDAVID KOMPRESSZIÓS TÉRDZOKNI FEHÉR

Cikkszám: 8831-W
Mcdavid kompressziós térdzokni fehér  -  Kompressziós zokni

MCDAVID KOMPRESSZIÓS TÉRDZOKNI FEHÉR

Cikkszám: 8831-W
10 490 Ft

McDavid kompressziós térdzokni, melynek célja a nagy izomcsoportok gyógyulásának,regenerációjának elmozdítása. Nehéz versenysorozatot követő edzéseken,sérülések után, vagy alapozás alatt javasolt viselni a kompressziós zoknit. A kompressziós zokni különleges gyártási technológiának köszönhetően növeli a vérkeringést, csökkenti a tejsav lerakódását az izmokban, valamint elősegíti a szakadt és sérült izomszövetek gyorsabb és teljesebb regenerálódását.
Anatómiai kötési technológiával előállított kompressziós zokni, különleges párnázással, párnázó hatással a feltörések és kisebbedések ellen. Különleges légáteresztő és nedvesség elvezető technika is jellemzi a kompressziós zoknit, edzés közben is száraz és kellemes hőérzetet biztosítva.
A termékcsalád további ajánlott termékei a McDavid 8800T férfi kompressziós hosszú ujjú póló, McDavid 8800WT női kompressziós hosszú ujjú póló,McDavid 8810T férfi kompressziós hosszúnadrág, McDavid 8810WT női kompressziós hosszúnadrág.
A kompressziós zoknit párban lehet megvásárolni.

Méretezés szempontjából vádli körmérete és cipőméret számít.

Következő méretek közül lehet választani.

S:33-36 cm (vádli körmérete),36-38 (cipőméret)
M:37-40 cm (vádli körmérete),39-41 (cipőméret)
L:41-43 cm (vádli körmérete),42-44 (cipőméret)
XL:43-44 cm (vádli körmérete),44-46 (cipőméret)
XXL:44-45 cm (vádli körmérete),46-48 (cipőméret)

 

Tisztítási útmutató:

A HDC technológiával készült termékeket kíméletes, langyos vízben, kézi mosással! Kizárólag kézi mosás, lágy mosószerrel. Kérjük, hogy öblítőszert ne használj, mert károsítja az anyag szerkezetét,és eltömi az anyag pólusait.Nem centrifugázható, nem vasalható, nem fehéríthető és szárítógépben sem szárítható!!!

Méret: