Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

MUELLER KINEZIOLÓGIAI TAPASZ KÉK

Cikkszám: MLR-27367
Mueller kineziológiai tapasz kék - Gyógyászati segédeszközök

MUELLER KINEZIOLÓGIAI TAPASZ KÉK

Cikkszám: MLR-27367
Nincs raktáron
3 270 Ft

Mueller kineziológiai tapasz, melynek mérete 5 cm széles és 5 méter hosszú. A Mueller kineziológiai tapaszoknál fontos, hogy milyen színt választunk, mert minden szín más hatást gyakorol ránk, továbbá a különbségeknek a színterápiában van szerepe. Kék színben a következő hatásokat gyakorolja: nyugtató, pihentető, görcsoldás, ízületi és izomfájdalmak, valamint gyulladás esetén nyújt segítséget. Kiváló minőségű latex mentes, pamut szalag, akril bevonattal. Bőrbarát, vízálló, izzadságáteresztő és lélegző tulajdonságokkal felruházva. Fürödni és úszni is lehet vele, 5-8 nap alatt fokozatosan leválik.

 

A kineziológiai szalagot darab / áron lehet megvásárolni.

 

Méret: 5 cm x 5 m

 

A kineziológiai tapasz a bőrhöz hasonló elasztikussággal rendelkezik, nem mereven rögzít, mint egy hétköznapi ragasztócsík. Speciális szálirányai és anyaga biztosítják a megfelelő hatást. A mozgásban nem akadályoz és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is engedi.

 

A Kineziológiai tapasz módszerét nemcsak a sportgyógyászat területén alkalmazzák, hanem hatékony segédeszköz rehabilitációs kezelések, fizioterápia, ortopédia és az állatgyógyászat területén is.

 

Ugyanakkor különösen fontos, hogy képzett személy helyezze fel a kineziológiai tapaszt, mert a rosszul felhelyezett tapasz az állapot romlását, fájdalmas izomműködést is eredményezhet.