Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Nadrág

Térdnadrág, hosszúnadrág, kapusnadrág, kompressziós térdnadrág, neoprén térdnadrág, protektoros térdnadrág, kompressziós hosszúnadrág, protektoros hosszúnadrág

Kifejezetten sportolásra kialakított térdnadrág, hosszúnadrág.

 

Nőknek, Férfiaknak és Gyerekeknek kialakított nadrágok, aláöltözetek. Minden sporthoz találsz egy megfelelő nadrágot. Különböző technológiával készültek a nadrágok, aláöltözetek, melyek melegen tartják az izmokat, szalagokat és elvezetik a felesleges nedvességet. Kompressziós, Thermo, Protektoros térdnadrágok, hosszúnadrágok, kapusnadrágok, aláöltözetek.

 

Kompressziós térdnadrág melegen tartja a combizmokat, szalagokat és stabil tartást biztosít a combfeszítőknek, combhajlítóknak. Használatával sérüléseket kerülhetünk el, és elősegíti a gyógyulást.

 

Kompressziós hosszúnadrág melynek célja a nagy izomcsoportok gyógyulásának, regenerációjának elmozdítása, miközben csökkenti a nyomást a térd ,sípcsont és a lágyéki területeken, hogy kényelmes mozgást biztosítson a felépülés, regenerálódás idején is. Nehéz versenysorozatot követő edzéseken, sérülések után, vagy alapozás alatt javasolt viselni.

 

Protektoros hosszúnadrág, mely vetődésvédelemmel kialakított. HexPad protektorokkal kialakított, mely védelmet biztosít a csípőnek és a térdnek. Vetődések, ütközések, esések okozta sérüléseket előzhetünk meg.

 

Kifejezetten kapusok számára kialakított térdnadrág, hosszúnadrág, sportruházat.

 

 

 

Nadrág, kifejezetten sportolásra, rendkívül széles választékban, óriási kedvezménnyel.

 

 

Bármilyen kérése van, állunk rendelkezésére!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása