Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

> Nadrág


Térdnadrág, hosszúnadrág, kapusnadrág, kompressziós térdnadrág, neoprén térdnadrág, protektoros térdnadrág, kompressziós hosszúnadrág, protektoros hosszúnadrág, Rehband kompressziós térdnadrág, Rehband kompressziós hosszúnadrág


51 termék
Térdnadrág
19 termék
Hosszúnadrág
12 termék
Kapusnadrág
5 termék
Rövidnadrág


Kifejezetten sportolásra kialakított térdnadrág, hosszúnadrág.

 

Nőknek, Férfiaknak és Gyerekeknek kialakított nadrágok, aláöltözetek. Minden sporthoz találsz egy megfelelő nadrágot. Különböző technológiával készültek a nadrágok, aláöltözetek, melyek melegen tartják az izmokat, szalagokat és elvezetik a felesleges nedvességet. Kompressziós, Thermo, Protektoros térdnadrágok, hosszúnadrágok, kapusnadrágok, aláöltözetek.

 

Kompressziós térdnadrág melegen tartja a combizmokat, szalagokat és stabil tartást biztosít a combfeszítőknek, combhajlítóknak. Használatával sérüléseket kerülhetünk el, és elősegíti a gyógyulást.

 

Kompressziós hosszúnadrág melynek célja a nagy izomcsoportok gyógyulásának, regenerációjának elmozdítása, miközben csökkenti a nyomást a térd ,sípcsont és a lágyéki területeken, hogy kényelmes mozgást biztosítson a felépülés, regenerálódás idején is. Nehéz versenysorozatot követő edzéseken, sérülések után, vagy alapozás alatt javasolt viselni.

 

Protektoros hosszúnadrág, mely vetődésvédelemmel kialakított. HexPad protektorokkal kialakított, mely védelmet biztosít a csípőnek és a térdnek. Vetődések, ütközések, esések okozta sérüléseket előzhetünk meg.

 

Kifejezetten kapusok számára kialakított térdnadrág, hosszúnadrág, sportruházat.

 

 

 

Nadrág, kifejezetten sportolásra, rendkívül széles választékban, óriási kedvezménnyel.

 

 

Bármilyen kérése van, állunk rendelkezésére!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása

Webáruház készítés