Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírek

Kompressziós sportruházat rendkívül széles választékban!!
2016.11.02 18:07

Kompressziós sportruházat Női, Férfi és Gyermek méretben rendkívül széles választékban, óriási kedvezménnyel!

 

Kompressziós sportruházat viselésével sérüléseket előzhetünk meg. A kompressziós sportruházatban a sportolás teljesen más dimenzió.A kompressziós sportruházat melegen tartja az izomzatot, elvezeti a felesleges nedvességet, ezáltal sokkal kényelmesebb érzést biztosít sportolás közben, mint egy hagyományos sportruházat. Ultra HDC és HDC párologtatási és hőszabályzó technológiának köszönhetőn.

Ezenkívül csökkenti a tejsav lerakódását az izmokban, növel a vérkeringést és segít az izomcsoportok gyors regenerálódásában. Vannak olyan kompressziós sportruházataink, melyeket nehéz versenysorzat, alapozó edzések után célszerű viselni, mert gyorsabban regenerálódik a fáradt, merev izomzat.

Egy kompressziós sportruházat viselésével nincs izomhúzódás, izommerevség és szalag problémák.Minden sporttevékenységhez, legyen szó amatőr vagy profi szinte, érdemes viselni.

Webáruházunkban szinte minden testrészünkre találunk egy megfelelő, minőségi kompressziós sportruházatot. Kompressziós szár lábra, kompressziós karvédő,kompressziós térdzokni, rövidzokni, kompressziós ujjatlan trikó, kompressziós rövidujjú, hosszú ujjú póló, kompressziós térdnadrág, rövidnadrág, hosszúnadrág. Többféle szín közül válogathatsz, teljes méretsorban. Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő színben és méretben a megfelelő kompressziós sportruházatot.

 

McDavid kompressziós karvédő párban

 

McDavid kompressziós szár

McDavid kompressziós zokni futóknak

Kereszt kompressziós térdnadrág

Kompressziós aláöltözet térdnadrág

McDavid kompressziós ujjatlan trikó

 

McDavid gyermek kompressziós rövidujjú aláöltözet

McDavid női kompressziós hosszú ujjú póló

 

McDavid női kompressziós hosszúnadrág

 

További kompressziós sportruházatot találsz itt.

Vissza