Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

> Sí, Snowboard

Fő kategória >> Sí, Snowboard

Sí,snowboard aláöltözet, sí,snowboard védőfelszerelés, sí,snowboard sportgyógyászat


2 új
128 termék
Sí, Snowboard aláöltözet
10 új
160 termék
Sí, Snowboard védőfelszerelés
16 új
259 termék
Sí, Snowboard sportgyógyászat


Téli sporthoz szükséges aláöltözet, védőfelszerelés, sportgyógyászat.

 

Sí,snowboard aláöltözet kategóriában kompressziós, thermo és protektoros aláöltözetek vannak. Mivel téli sportról van szó, ezért nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom fontos a meleg sportruházat. Igen ám, de az sem jó ha túl sok ruha van rajtunk, mert akkor nem tudunk sportolni. Itt lépnek színre a kompressziós és thermo aláöltözetek, mert nedvesség elvezető és hőszabályzó rendszerrel kialakított. Ennek köszönhetően melegen tartja a testet, izomzatot, szalagokat és elvezeti a felesleges nedvességet. A protektoros aláöltözet, mely szintén rendelkezik Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel, még védelmet is nyújt különböző testrészeken. Nevezetesen protektoros védelem csípőn, combon, farokcsonton, ergo ha oldalunkra esünk, védelmezi testünket az eséstől. Mindezt összefoglalva téli sporthoz kiváló választás a kompressziós, thermo és protektoros aláöltözetek.

 

Sí,snowboard védőfelszerelés kategóriában minden testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést. Sí, snowboard és egyéb téli sportoknál a boka, térd, könyök és csukló testrészek sérülnek meg általában. Természetesen elkerülhetők a sérülések, mert megfelelő védőfelszerelés viselésével, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy elkerülhetők. Ebben a kategóriában, olyan védőfelszereléseket helyeztünk el, melyek védenek, és nem gátolják a szabad mozgást.

 

Sí,snowboard sportgyógyászat kategóriában gyógyászati segédeszközöket és gyógyászati védőfelszereléseket találsz. Kialakult sérülések kezelésére, fájdalmak csökkentésére, illetve sérülések gyógyításában nyújtanak támogatást. Különböző műtétek utáni rehabilitációban is maximális védelmet biztosít.

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása

Webáruház készítés