Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Sí, Snowboard aláöltözet

Főkategória >> Sí, Snowboard >Sí, Snowboard aláöltözet

Sí, Snowboard aláöltözet kategóriában, olyan protektoros, thermo és kompressziós aláöltözetek vannak, melyek melegen tartják testünket, izomzatunkat téli hidegben, illetve védi testünket az esések által kialakult sérülések ellen.


Sorrend:

prev
next


prev
next

Sorrend:

Sí, Snowboard, téli sport kedvelőinek kompressziós aláöltözet, thermo aláöltözet, protektoros aláöltözet.

 

 

Mivel a téli sportokat hideg időben végezzük, ezért fontos a meleg sportruházat. Ilyenkor általában rétegesen felöltözünk és kint a pályán szembesülünk azzal, hogy a sok ruhától nem tudunk megfelelően sportolni, mozogni, mert a ruha akadályozza a szabad mozgást. Ezen problémák kiküszöbölésére ajánlott olyan sportruházatban sportolni, mely melegen tart és nem akadályozza a szabad mozgást. Kompressziós és thermo aláöltözetek Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, melynek köszönhetően melegen tartják testünket, izomzatunkat téli hidegben is, és elvezetik a felesleges nedvességet, ezáltal száraz marad a bőrünk. Tovább fokozva, a protektoros aláöltözet csípőn, combon, farokcsonton HexPad protektorokkal kialakított, ezért amikor elesünk, elcsúszunk a protektorok tompítják az esést.

 

 

Webáruházunkban rendkívül széles választékban találsz kompressziós aláöltözeteket, thermo aláöltözeteket és protektoros aláöltözeteket.

 

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása


Webáruház készítés