Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Partnerünk
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

> Tenisz

 Fő kategória >> Tenisz

Tenisz aláöltözet, tenisz védőfelszerelés, tenisz sportgyógyászat


1 új
69 termék
Tenisz aláöltözet
10 új
87 termék
Tenisz védőfelszerelés
12 új
152 termék
Tenisz sportgyógyászat


Teniszezésre kialakított aláöltözet, védőfelszerelés, gyógyászati védőfelszerelés és sportgyógyászati segédeszközök.

 

 

Tenisz aláöltözet kategóriában kompressziós technológiával készült sportruházatokat találsz. A kompressziós aláöltözet legfontosabb tulajdonságai, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, melynek köszönhetően megfelelő hőmérsékleten tartja az izomzatot, szalagokat, illetve elvezeti a feleslege nedvességet. Ez annyit jelent, hogy kompressziós aláöltözet viselésével nincs izomláz, izomhúzódás, izommerevség és száraz marad a bőrünk.

Teniszezés közben a karunk fárad el leghamarabb, ezért érdemes kompressziós karvédőt viselni, mert azon kívül, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, serkenti a vérkeringést a karban, ezért nem érezzük a fáradságot. Rendkívül jó aláöltözet és egyben védőfelszerelés. Ebben a kategóriában többféle színben megtalálod a kompressziós karvédőt. Ezenkívül, kompressziós térdnadrágokat, hosszúnadrágokat, kompressziós rövid ujjú pólókat, hosszú ujjú pólókat, kompressziós zoknikat, kompressziós szárakat is találsz.

 

 

Tenisz védőfelszerelés kategóriában, teniszezéshez fontos védőfelszereléseket találsz. Teniszezésnél a könyök, vagy másnéven teniszkönyök kapja a legnagyobb terhelést. Ebben a kategóriában többféle teniszkönyök pántot, teniszkönyök védőfelszerelést találsz. Ezenkívül, természetesen minden testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést.

 

 

Tenisz sportgyógyászat kategóriában gyógyászati segédeszközöket és gyógyászati védőfelszereléseket találsz. Ezek a segédeszközök, védőfelszerelések nagy segítséget nyújtanak sérülés időszakában. Csökkentik a fájdalmakat, megnyugtatják a serült testrészt, és ami a legfontosabb elősegítik a gyógyulást. Minden testrészre találsz megfelelő gyógyászati védőfelszerelést és gyógyászati segédeszközt.

 

 

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása

Webáruház készítés