Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

> Tenisz

Fő kategória >> Tenisz

Tenisz aláöltözet, tenisz védőfelszerelés, tenisz sportgyógyászat


2 új
139 termék
Tenisz aláöltözet
9 új
162 termék
Tenisz védőfelszerelés
18 új
284 termék
Tenisz sportgyógyászat


Teniszezésre kialakított aláöltözet, védőfelszerelés, gyógyászati védőfelszerelés és sportgyógyászati segédeszközök.

 

 

Tenisz aláöltözet kategóriában kompressziós technológiával készült sportruházatokat találsz. A kompressziós aláöltözet legfontosabb tulajdonságai, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, melynek köszönhetően megfelelő hőmérsékleten tartja az izomzatot, szalagokat, illetve elvezeti a feleslege nedvességet. Ez annyit jelent, hogy kompressziós aláöltözet viselésével nincs izomláz, izomhúzódás, izommerevség és száraz marad a bőrünk.

Teniszezés közben a karunk fárad el leghamarabb, ezért érdemes kompressziós karvédőt viselni, mert azon kívül, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, serkenti a vérkeringést a karban, ezért nem érezzük a fáradságot. Rendkívül jó aláöltözet és egyben védőfelszerelés. Ebben a kategóriában többféle színben megtalálod a kompressziós karvédőt. Ezenkívül, kompressziós térdnadrágokat, hosszúnadrágokat, kompressziós rövid ujjú pólókat, hosszú ujjú pólókat, kompressziós zoknikat, kompressziós szárakat is találsz.

 

 

Tenisz védőfelszerelés kategóriában, teniszezéshez fontos védőfelszereléseket találsz. Teniszezésnél a könyök, vagy másnéven teniszkönyök kapja a legnagyobb terhelést. Ebben a kategóriában többféle teniszkönyök pántot, teniszkönyök védőfelszerelést találsz. Ezenkívül, természetesen minden testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést.

 

 

Tenisz sportgyógyászat kategóriában gyógyászati segédeszközöket és gyógyászati védőfelszereléseket találsz. Ezek a segédeszközök, védőfelszerelések nagy segítséget nyújtanak sérülés időszakában. Csökkentik a fájdalmakat, megnyugtatják a serült testrészt, és ami a legfontosabb elősegítik a gyógyulást. Minden testrészre találsz megfelelő gyógyászati védőfelszerelést és gyógyászati segédeszközt.

 

 

 

 

Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!!!

 

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása

Webáruház készítés