Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Tenisz

Teniszezésre kialakított aláöltözet, védőfelszerelés, gyógyászati védőfelszerelés és sportgyógyászati segédeszközök.

Tenisz aláöltözet kategóriában kompressziós technológiával készült sportruházatokat találsz. A kompressziós aláöltözet legfontosabb tulajdonságai, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, melynek köszönhetően megfelelő hőmérsékleten tartja az izomzatot, szalagokat, illetve elvezeti a feleslege nedvességet. Ez annyit jelent, hogy kompressziós aláöltözet viselésével nincs izomláz, izomhúzódás, izommerevség és száraz marad a bőrünk.

Teniszezés közben a karunk fárad el leghamarabb, ezért érdemes kompressziós karvédőt viselni, mert azon kívül, hogy Hdc párologtatási és hőszabályzó rendszerrel kialakított, serkenti a vérkeringést a karban, ezért nem érezzük a fáradságot. Rendkívül jó aláöltözet és egyben védőfelszerelés. Ebben a kategóriában többféle színben megtalálod a kompressziós karvédőt. Ezenkívül, kompressziós térdnadrágokat, hosszúnadrágokat, kompressziós rövid ujjú pólókat, hosszú ujjú pólókat, kompressziós zoknikat, kompressziós szárakat is találsz.

Tenisz védőfelszerelés kategóriában, teniszezéshez fontos védőfelszereléseket találsz. Teniszezésnél a könyök, vagy másnéven teniszkönyök kapja a legnagyobb terhelést. Ebben a kategóriában többféle teniszkönyök pántot, teniszkönyök védőfelszerelést találsz. Ezenkívül, természetesen minden testrészre találsz megfelelő védőfelszerelést.

Tenisz sportgyógyászat kategóriában gyógyászati segédeszközöket és gyógyászati védőfelszereléseket találsz. Ezek a segédeszközök, védőfelszerelések nagy segítséget nyújtanak sérülés időszakában. Csökkentik a fájdalmakat, megnyugtatják a serült testrészt, és ami a legfontosabb elősegítik a gyógyulást. Minden testrészre találsz megfelelő gyógyászati védőfelszerelést és gyógyászati segédeszközt.