Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
TOTAL-SPORT LOGÓJA

total-sport.hu

sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő

Sport Webshop

Naptár
2020. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Tenisz sportgyógyászat

Főkategória >> Tenisz >Tenisz sportgyógyászat

Tenisz sportgyógyászat kategóriában, olyan gyógyászati védőfelszerelések és sportgyógyászati segédeszközök vannak melyek, csökkenntik a fájdalmakat, megnyugtatják a sérült testrészt és elősegítik a gyógyulást.


Sorrend:


Sorrend:

Tenisz sportgyógyászat kategóriában, olyan gyógyászati védőfelszerelések, sportgyógyászati segédeszközök vannak, melyek megkönnyítik egy sportoló életét a sérülés időszakában.

 

 

Minden testrészre találsz megfelelő sportgyógyászati segédeszközt. Kineziológiai szalagok többféle színben, sportszalagok többféle méretben, hideg/meleg jégterápiás gyógyászati védőfelszerelések, gyógyászati segédeszközök.

 

 

 

Különböző műtétek utáni időszakban, rehabilitációban nagy segítségre van egy megfelelő gyógyászati védőfelszerelés. Minden emberi testrészre találsz megfelelő gyógyászati védőfelszerelést.

 

 

Sport sérülés után mindenkinek csak egy kívánsága van, mihamarabb meggyógyuljak! Sportgyógyászati segédeszközök használatával csökkenthetjük a fájdalmakat és elősegíthetjük a gyógyulást.

 

 

Gyógyászati védőfelszerelés viselésével nincs elcsúszás, bőr írritáció és varrás okozta kidörzsölődés. Puha, kényelmes érzést kölcsönöz és egész napos viselést tesz lehetővé.

 

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása 


Webáruház készítés