Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

> Térd

Térdgépek, térdvédők, térdrögzítők, térdtámaszok, térdpántok rendkívül széles választékban.

A tér egy nagyon fontos testrészünk, mely minden lépésnél mozog. Nap, mint nap terhelés alatt van, legyen szó sportolásról vagy a mindennapos életükről. Amikor megsérül a térdünk vagy ágyhoz köt, vagy lelassítja mozgásunkat. Amennyiben olyan sportot végzünk, illetve olyan tevékenységet melyben terhelést kap a térd, akkor érdemes térdgépet, térdvédőt, térdrögzítőt, térdpántot viselni, természetesen annak függvényében, hogy milyen szintű térd sérülésünk van. Webáruházunkban rendkívül széles választék, óriási kedvezmények között találhatod meg számodra a legmegfelelőbb védőfelszerelést térdre.

Kézilabdázók, kosárlabdázók, röplabdázók, kapusok, focisták, küzdősportolók, futók, teniszezők, és minden egyéb sportolók számára kialakított térdvédő, térdpánt, térdrögzítő, térdtámasz rendkívül széles választékban.

Vannak úgynevezett gyógyászati védőfelszerelések térdre, mint például térgép, térdtámasz, térdrögzítő, térdpánt, térdvédő. Ezek a gyógyászati védőfelszerelések térd műtét utáni gyógyulásban, sportba való visszatérésben nyújtanak támogatást. Ezenkívül térdsérülés esetén csökkenti a fájdalmakat és elősegíti a gyógyulást.

A térd sérüléseket megelőzhetjük megfelelő védőfelszerelés viselésével. Amennyiben olyan sportot végez, illetve olyan munkája van, ahol nagy terhelést kap a térde, érdemes védőfelszerelést viselni. Védőfelszerelés viselése nem akadályozza a szabad mozgást, ellenkezőleg támogatja mozgásunkat és biztonságba helyezi a sérült térdet. Ezenkívül tehermentesíti a térdszalagokat és a térdkalácsot.

Kizárólag Mueller és McDavid által forgalmazott térdgépet, térdtámaszt, térdrögzítőt, térdpántot, térdvédőt találsz. Minden védőfelszerelés kizárólag minőségi anyagokból készült, mely magas szintű minőséget és megbízhatóságot képvisel. Webáruházunkban minden védőfelszerelésre garanciát vállalunk.

Térdgép, térdrögzítő, térdpánt, térdtámasz, térdvédő

 

Bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére!!

info@total-sport.hu

+36 30 181 65 99

 

 

Sport Webshop  -  sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása