Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Térdrögzítő bemutatása

Térdrögzítő

 

A térdrögzítő sérülések kezelésében és megelőzésében játszik nagy szerepet. Sérülések kezelésében, azért érdemes viselni térdrögzítőt, mert csökkenti a fájdalmakat és elősegíti a gyógyulást. Nyugalomba helyezi a fájós térdet, megakadályozza a további sérülések kialakulását. Tehermentesíti a térdet, így lehetővé teszi, hogy terheljük a térdünket. Amikor megsérül a térdünk, akkor az szokott történni, hogy nem merünk ráállni, nem merjük terhelni. Ez teljesen normális, mert senki sem szereti a fájdalmat, tudjuk, ha ránehezedünk, vagyis terheljük akkor fájni fog. Itt lép a színre a térdrögzítő, mert ha megfelelő térdrögzítőt viselünk, akkor terhelhetjük a térdünket. Mindenkinek csak tanácsolni tudom, ha fáj a térdünk, ne viseljük el a mindennapi fájdalmakat, mert van rá megoldás.

 

Térdsérülések megelőzésében is nagy szerepet játszik egy megfelelő térdrögzítő. Vannak olyan sportok, egyéb tevékenységek, ahol nagy terhelést kap a térd. Ilyen esetekre is érdemes viselni térdrögzítőt, mert egy térdsérülést jobb megelőzni. Senkinek nem hiányzik, hogy megsérüljön a térde és akár egy hétre a fotelhez, ágyhoz kösse, mert nem tud lábra állni a fájdalomtól. A térdrögzítő nem akadályozza a szabad mozgást, szinte észrevétlen. Anyagának köszönhetően egész napos viseletet biztosít.

 

Összefoglalva, ha fáj a térdünk érdemes térdrögzítőt viselni. Ha olyan tevékenységet végzünk, ahol nagy terhelést kap a térd, ergo térdsérülés alakulhat ki, akkor is érdemes térdrögzítőt viselni.

 

Webáruházunkban rendkívül széles választékban találsz térdrögzítőket. Nagyon szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet számodra. Keress minket telefonon, vagy e-mailen a következő elérhetőségeken.

 

Tel:+36301816599

e-mail: info@total-sport.hu

 

Itt megtalálhatod az összes térdrögzítönket.